Kragujevac: Članovi DS napustili stranku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2016, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac: Članovi DS napustili stranku

Posle raspuštanja Gradskog odbora Demokratske stranke (DS) u Kragujevcu, danas tu stranku napuštaju svi njeni aktivni članovi, koji su svojim zalaganjem gradili politiku kragujevačkog odbora.

Svi odbornici DS nastaviće borbu za bolji Kragujevac u okviru Grupe građana, saopštio je raspušteni odbor u tom gradu.

U saopštenju se navodi da su oni svesni da se Kragujevac nalazi u teškom finansijskom stanju zbog nagomilanih dugova i obaveza naseleđenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zbog lošeg upravljana i da su svoje političko delovanje usmerili na prevazilaženje uskostranačkih interesa u korist građana.

Upravo građani će najbolje "oceniti našu principijelnu politiku i doslednu borbu za upravljanje Gradom, zasnovanu na jedino mogućim i realnim osnovama, stoji u saopštenju.

Polazeći od činjenice da smo se poslednjih deset godina zalagali za odgovorno vođenje gradskih finansija, kao odgovorni ljudi podržaćemo sve skupštinske odluke koje se poklapaju sa našim decenijskim uverenjima i zalaganjima, saopštio je raspušteni GrO DS Kragujevac.

DS u kragujevačkom Parlamentu ima osam odbornika i oni su na prošloj sednici Skupštine grada podržali predlog da se Grad zaduži 22 miliona evra, što su neki mediji protumačili kao najavu ulaska u lokalnu vlast koju predvodi Srpska napredna stranka (SNS).
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.