Kraguj zapretio samo u prvom setu

Izvor: KGsport.info, 14.Dec.2014, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraguj zapretio samo u prvom setu

Odbojkašice Kraguja pretrpele su poraz i na petom gostovanju ove sezone. U okviru 9. kola izabranice Dragana Mratinkovića poražene su u Staroj Pazovi od domaćeg Jedinstva sa 0:3 (25:27, 16:25, 16:25), posle 69 minuta igre.
Kragujevčanke su parirale domaćinu samo u prvom setu. Imale su odbojkašice Kraguja vođstvo sve do samog finiša, kada je Jedinstvo došlo do preokreta i rešilo ovu deonicu u svoju korist. Da su gošće iz Kragujevca dobile ovaj set, pitanje je kako bi se odvijao >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << nastavak meča.
Ovako je Jedinstvo veoma lako dobilo preostala dva seta i ubeležilo svoju petu pobedu u sezoni.
U pobedničkom taboru prednjačile su Marija Jovanović sa 12 i Sara Sakradžija sa 11 poena. Kod gošći iz Kragujevca jedina svetla tačka bila je Bojana Brković sa 11 poena.
Do kraja godine proestaje da se odigra još jedno kolo, i to narednog vikenda, kada će Kraguj ugostiti NIS Spartak.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Jedinstvo sigurno,Spartaku derbi sa Vizurom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Dec.2014

Jedinstvo je prvi deo ligaške sezone završilo pobedom protiv Kraguja u Staroj Pazovi. Domaće su bile bolje od novajlije u Super ligi, ali im nije bilo lako kao što to krajnji rezultat pokazuje. Jedinstvo – Kraguj 3:0 (27:25, 25:16, 25:16)...Da su Kragujevčanke uspele da sačuvaju prednost iz prvog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.