Kraguj igra za majstoricu (petak, 19h)

Izvor: KGsport.info, 18.Apr.2014, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraguj igra za majstoricu (petak, 19h)

Odbojkašice Kraguja večeras očekuje presudan, četvrti meč baraža za Super ligu sa užičkim Jedinstvom. Naime, Kragujevčankama je potrebna pobeda kako bi izborili majstoricu u Užicu, dok bi poraz predstavljao kraj svih nada kada je u pitanju plasman u elitni rang ove sezone.
Izabranice trenera Mratinkovića su svesne važnosti večerašnjeg duela i da je ovo istorijska šansa da ekipa dođe do najvišeg nivoa takmičenja u Srbiji. Zadatak neće biti nimalo lak, jer su sa druge >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << strane opasne Užičanke, koje će sigurno pokušati sve što je u njihovoj moći da završe seriju u Kragujevcu. Očekuje nas jedan uzbudljiv duel u hali „Park“, a nadamo se da će i kragujevačka publika prepoznati važnost ovog meča i da će tribine biti ispunjene.
Meč između Kraguja i Jedinstva igra se večeras u hali „Park“ od 19 časova.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Kraguj izborio majstoricu!

Izvor: KGsport.info, 18.Apr.2014

Kraguj se ne da! Naime, izabranice trenera Mratinkovića zabeležile su večeras pobedu u četvrtom meču baraža za popunu Super lige protiv Jedinstva iz Užica sa 3:0 (25:16, 25:17, 25:17), čime su ponovo izjednačile rezultat u seriji i izborile peti meč, koji će biti odigran u Užicu.. U sjajnoj...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.