Kostić: Ja sam zadovoljan, a posle šta se desilo...

Izvor: Press, 28.Dec.2012, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostić: Ja sam zadovoljan, a posle šta se desilo...

- Ja sam maksimalno ispoštovan, veoma sam zadovoljan ugovorom i čitav transfer je realizovan bez problema. Postojala je i ponuda iz belgijskog Briža, ali sam se odlučio za Groningen. Iznenađen sam ovim što se u međuvremenu desilo - rekao je Kostić za Radioteleviziju Kragujevac.

On nije hteo da govori o iznosu koji je dobio prilikom prelaska iz Radničkog u Groningen.

Kostića je saslušao istražni sudije >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Višeg suda u Kragujevcu koji vodi istragu nakon hapšenja potpredsednika i generalnog sekretara Radničkog i menadžera, koji se sumnjiče da su zloupotrebom službenog položaja oštetili klub za više od pola miliona evra.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

BIO NA SASLUŠANJU: Kostić iznenađen hapšenjima

Izvor: Kurir, 28.Dec.2012

Bivši fudbaler Radničkog tvrdi da je maksimalno ispoštovan i da je transfer u Groningen realizovan bez problema..KRAGUJEVAC - Fudbaler Groningena Filip Kostić izjavio je da je iznenađen hapšenjima čelnika fudbalskog kluba Radnički i istakao da je zadovoljan iznosom koji je ugovoren sa fudbalskim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.