Kasno buđenje rukometašica Radničkog 1964

Izvor: KGsport.info, 19.Nov.2018, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasno buđenje rukometašica Radničkog 1964

Rukometašice Radničkog 1964 poražene su na gostovanju ekipi Pirota u 8. kolu Super B lige Srbije sa 24:25 (9:11). Kragujevčanke su tokom cele utakmice bile u rezultatskom zaostatku, da bi se probudile tek u samom finišu, ali prekasno da bi izbegle poraz.
Loše je kragujevački sastav otvorio utakmicu i dozvolio domaćoj ekipi da povede sa 3:0. Uspele su potom Šumadinke da se nekako konsoliduju, da prevaziđu početnu nervozu i izjednače na 5:5 u 14. minutu, ali su Piroćanke ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << na odmor otišle sa prednošću od dva gola (11:9).
Početkom drugog poluvremena domaći tim izbija na „plus pet“ (14:9), a nedugo zatim i na maksimalnih „plus sedam“ (19:12). Delovalo je da Kragujevčankama nema spasa, ali je onda u samom finišu pri rezultatu 25:19 za ekipu Pirota usledila serija od pet vezanih pogodaka, dovoljna samo da se ublaži poraz.
Jasmina Kolak je sa 12 pogodaka bila najsvetlija tačka u ekipi Radničkog, dok je na drugoj strani bolja od ostalih bila Danijela Kričak sa pet pogodaka.
Ovim porazom kragujevački sastav je pao za dva mesta na tabeli i trenutno je osmoj poziciji sa pet osvojenih bodova.
U devetom kolu Kragujevčanke će u sredu, 28. novembra dočekati ekipu Vrbasa.
Foto: RK Radnički 1964
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.