Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2015, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAMP ATLETSKIH NADA: Generalni sekretar u poseti atletičarima

Kao što smo već upoznati ovu letnju sezonu svakako će obeleziti bezbroj juniorskih takmičenja. Ono što nam predstoji u narednom periodu jeste Prvenstvo sveta za mladje juniore/ke koje će se održati u Kaliju od 15-tog do 19.tog jula i Prvenstvo Evrope za starije juniore/ke koje će se održati u Švedskoj od 16-tog do 19.tog jula. Kako bi se atletičari pozvani da ova velika takmičenja pripremili, odlučeno je da se održi kamp atletskih nada. 

Kamp atletskih nada održava >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << se od 6. do 13. jula 2015. godine u Hotelu Šumarice, Kragujevac, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, a u organizaciji Atletskog saveza Srbije. Tim povodom, generalni sekretar Atletskog saveza Srbije, Slobodan Branković i predstavnik Ministarstva omladine i sporta, Bogdan Knežević , danas su posetili naše atletičare i uverili se da sve teče po planu.
Uz kvalitetan stručni rad i odlične uslove u hotelu Šumarice i stadionu Čika Dača, na kampu će se odraditi i testiranja 10 reprezentativnih sportista, kao i predavanja od strane predstavnika stručnog saveta i predstavnika Republičkog zavoda za sport.
Na kraju kampa sportisti će imati kontrolno takmičenje ,  za starije pionire/ke , u okviru kojeg će se organizovati i nekoliko disciplina van konkurencije za starije uzrasne kategorije.
The post KAMP ATLETSKIH NADA: Generalni sekretar u poseti atletičarima appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.