Istraga o pokvarenim tortama

Izvor: RTS, 04.Jan.2015, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga o pokvarenim tortama

Grupa zaposlenih u Javno-komunalnom preduzeću „Gradska čistoća“ u Kragujevcu, pre deset dana sa gradske deponije iznela oko 13 tona torti predviđenih za uništavanje i potom ih pustila u slobodnu prodaju. Gradonačelnik Kragujevca najavio sankcije za odgovorne.

Hronika 1 Istraga o pokvarenim tortama

2 Tri radnika povređena u eksploziji u Valjevu

3 Krupanj, mladić ranjen u lovu

4 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kragujevac, prodavali torte sa đubrišta

5 Učitelju zapaljen automobil

Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić izjavio je da će svi koji odgovorni za iznošenje torti sa deponije biti sankcionisani.

Na konferenciji za novinare prikazeni su snimci sigurnosnih kamera na kojima se vidi da kamioni Gradske čistoće, sa deponije odvoze palete sa oko 18 hiljada torti.

"Ovo jasno govori o tome da je je predhodna vlast neodgovorno upravljala gradskim preduzećima", kazao je Nikolić i dodao da će nadležna komisija koju je formiralo Gradsko veće utvrditi ko je odgovoran što je otpad sa deponije, praktično, završio na tržištu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Istraga o tortama sa deponije

Izvor: RTS, 04.Jan.2015

Grupa zaposlenih u Javno-komunalnom preduzeću "Gradska čistoća" u Kragujevcu pre deset dana sa gradske deponije iznela oko 13 tona torti predviđenih za uništavanje i potom ih pustila u slobodnu prodaju. Gradonačelnik Kragujevca najavio sankcije za odgovorne. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.