Isidora Bjelica na turneji po Srbiji

Izvor: S media, 09.Dec.2011, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isidora Bjelica na turneji po Srbiji

Književnica Isidora Bjelica, povodom 25 godina od objavljivanja njene prve knjige, održaće veliku književnu turneju po Srbiji, najavljeno je iz izdavačke kuće "Laguna".

Turneja počinje u nedelju, 11. decembra, u Sremskoj Mitrovici, nekadašnjoj prestonici Rimskog carstva Sirmijumu. Potom slede gostovanja u Kruševcu (13. decembra), Kragujevcu (15. decembra) i Smederevu (16. decembra). Decembarsku turneju Bjelica će završiti u Jagodini.

Dame koje vole šešire >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << (FOTO)

Koja je sledeća destinacija Isidore Bjelice?

Isidora Bjelica: Opraštam Maji Volk!

- Velika književna turneja podrazumeva paket, biće tu moja nova hit komedija "Skadarlijka" sa fenomenalnom Ljiljanom Jakšić u ulozi Ruže i interaktivno književno veče na kome će pre svega biti promovisan moj novi roman "Roman o preljubi", koji je pre samo mesec dana izašao u izdanju Lagune i moram da kažem da je izazvao predivne reakcije kod čitalačke publike - izjavila je Bjelica.

Programi u svim gradovima počinju u 18 sati.

(S media/Tanjug)
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Kruševac,   Jagodina

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.