Inter odustao od prve mete, Kragujevčanin sve bliži?

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter odustao od prve mete, Kragujevčanin sve bliži?

Konte neće dobiti igrače koje je tražio, ali postoje alternative...

Ni posle sastanka sa gazdama u Pekingu, Konte nije dobio odgovore, osim uveravanja da će stići dva napadača. Marota je juče rekao da traže jednog iskusnog i jednog mlađeg ofanzivca, umesti Ikardija i Keite.

Uz to, dodao je da neka ulaganja jednostavno ne mogu da sebi dozvole zbog FFP, a italijanski mediji su preneli da Inter odustaje od Lukakua.

Razlog je to što "Suning" ne želi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da plati 85 miliona evra, poslednji pokušaj biće da se Perišić uključi u posao, ali Soslskjer nije zainteresovan. On želi samo novac koji bi mu omogućio da pokuša da dovede Dibalu.

Pa, ko će stići u Inter ovog leta?

Džeko je blizu kluba, a umesto Lukakua, Marota razmišlja da Rafael Leao Portugalac iz Lila bude novi napadač. Ovog igrača želi nekoliko klubova, bio bi dobra opcija za budućnost, međutim, teško da će to zadovoljiti Kontea.

Što se tiče levog spoljnog igrača, pominje se Kolarov, ali čini se da je prava meta još jedan naš reprezentativac, Filip Kostić koji je po ukusu Kontea. Videćemo da li bi Ajntraht pristao da ga proda, ali današnji mediji pišu da je on prvi izbor. Pre svega jer je dovoljno mlad da bude rešenje za duži period i može da pokrije, za razliku od Perišića, kompletnu levu stranu. Pominje se i Markos Alonso iz Čelsija, koji je ranije igrao za Fiorentinu, ali teško da će "Plavci" želeti da ga prodaju.

U veznom redu, Sergej Milinković Savić je preskup, jedna od ideja je Vidal, koji bi ponovo da radi sa Konteom, ideja je da dođe na pozajmicu.

Videćemo šta će od svega biti, Marota tvrdi da se stvari raspetljavaju oko Ikardija i Naingolana. Navodno je Vanda Nara počela pregovore sa Napolijem, ali Ikardi i dalje želi u Juve i spreman je da čeka da Iguain ode u Romu i otvori mu mesto u šampionu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.