Goleada u prvoj pripremnoj utakmici pionira Radničkog

Izvor: KGsport.info, 26.Jul.2013, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goleada u prvoj pripremnoj utakmici pionira Radničkog

Seriju prijateljskih utakmica za novu sezonu otvorili su pioniri Radničkog, koji su gostovali ekipi Duljaja i odigrali nerešeno 3:3.
U veoma interesantnoj utakmici viđeno je šest golova i puno šansi.
Kragujevčani su u prvom poluvremenu bili bolji i u već u 16. minutu poveli sa 0:1, posle loše reakcije domaćeg tima u kaznenom prostoru. Posle vodećeg gola Radnički je napadao, stvarao šanse, ali tvrda ekipa Duljaja je uspešno odolevala.
Na početku drugog poluvremena trener Radničkog Milosavljević uveo je kompletno novi tim.
Prednost Kragujevčana je duplirana posle velike greške odbrane domaćih i njihovog golmana Jovanovića.
Ekipa Duljaja je potom smanjila rezultat preko Nedovića, koji je dobio loptu na sredini terene i iskosa, sa desne strane, ušao u kazneni prostor Radničkog i prizemnim šutem smanjio na 1:2. Isti igrač ubrzo koristi jednu grešku odbrane Kragujevčana i šalje loptu u prazan gol za 2:2.
Preokret donosi igrač domaćih Ivić, nakon sjajno izvedenog slobodnog udarca sa dvadeset pet metara – 3:2 za domaće.
Finiš meča pripada pionirima Radničkog koji su imali nekoliko izglednih prilika za gol, ali je odbrana domaćina uspela da zaustavi nalete gostiju.
Ipak, u zadnjem minutu izabranici trenera Milosavljevića stižu do zasluženog izjednačenja prelepim golom sa dvadesetak metara.
Na kraju, zaslužen aplauz malobrojne publike za obe ekipe, koje su pružile sjajnu fudbalsku predstavu.
Foto: Željko Marinković
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.