Fudbalerke Radničkog nemoćne u susretu sa liderom

Izvor: KGsport.info, 23.Okt.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalerke Radničkog nemoćne u susretu sa liderom

Fudbalerke Radničkog 1923 pretrpele su proteklog vikenda šesti poraz u Super ligi Srbije, treći na svom terenu. Kragujevčanke su u 9. kolu poražene od vodećeg Mašinca Trejs PZP-a rezultatom 1:4 (0:3).
Po drugi put u sezoni Nišlijke su bile uspešnije od Kragujevčanki i to identičnim rezultatom – 4:1.
Pobedu lidera najavila je Milica Stanković, kapiten Mašinca, sa dva pogotka u 25. i 26. minutu. Do odlaska na odmor u strelce se upisala i Aleksandra Lazarević >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << za ubedljivih 3:0 na poluvremenu.
Ekipa Radničkog 1923 uspela je da u 63. minutu smanji rezultat nakon precizno izvedenog kazenenog udarca Jelene Miloradović, da bi tačku na ovaj susret stavila Jovana Vasiljković u poslednjem minutu igre.
ŽFK RADNIČKI 1923 – MAŠINAC TREJS PZP  1:4 (0:3)
KRAGUJEVAC
Prvi pomoćni teren stadiona „Čika Dača“
Sudija: Jasmina Mickoska (Obrenovac)
Strelci: Miloradović u 63. minutu iz jedanaesterca za Radnički 1923, a Stanković u 25. i 26, Lazarević u 44. i Vasiljković u 90. minutu za Mašinac

ŽFK RADNIČKI
1923: Milovanović, Milenković, Lazić (od 68. Tomanović), Jovanović, Racić, Živković, Ilić (od 82. Nikolić), Jurišević, Miloradović (od 77. Velikić), Vasić, Milosavljević.
ŽFK MAŠINAC TREJS PZP: Vuković, Ampem (od 53. Ćirić), Stevanović, Vučković, Milivojević, Stanković, Brusin (od 82. Cvetanović), Lazarević, Zlatanović, Vasiljković, Pejčić (od 84. Golubović).
Sa šest osvojenih bodova fudbalerke Radničkog 1923 i dalje zauzimaju pretposlednje, šesto mesto.
U narednom kolu Kragujevčanke u derbiju začelja gostuju novosadskoj Vojvodini, koju su u prvom delu prvenstva savladale sa 4:2.

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.