Fudbaleri Radničkog kreću sa pripremama 12. januara

Izvor: KGsport.info, 03.Jan.2015, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Radničkog kreću sa pripremama 12. januara

Fudbaleri Radničkog započeće sa pripremama za prolećni deo prvenstva u ponedeljak, 12. januara, a ne u četvrtak, kako je ranije najavljeno. Prozivka je zakazana za 9 časova, na stadionu “Čika Dača“.
Račun kluba je u blokadi zbog dugova prema bivšim trenerima i igračima, pa nije realno očekivati da se Kragujevčani pojačaju do početka prolećnog dela i prve utakmice sa subotičkim Spartakom, koja je zakazana za 21. februar na stadionu “Čika Dača“.
Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << jesenjeg dela Radnički je ostao bez Marka Perovića, koji se preselio u Maleziju, kao i iskusnog Save Kovačevića. Napadač David Poljanec i štoper Jovan Krneta podneli su zahtev za raskid ugovora.
Kragujevačkog superligaša u nastavku sezone očekuje grčevita borba za opstanak, pošto “Đavoli“ tavore na začelju tabele, sa svega 7 osvojenih bodova.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Subotica

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.