Ekonomac i Marbo igraju novi meč u utorak

Izvor: KGsport.info, 25.Maj.2013, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomac i Marbo igraju novi meč u utorak


Disciplinska komisija FSS-a donela je odluku da se prekinuti meč finalne serije plej-ofa šamipionata Srbije u futsalu, između Ekonomca i Marba, ponovo odigra u utorak, 28. maja, u kragujevačkom „Jezeru“, sa početkom u 19 časova.
Odluka je doneta na insistiranje komesara za bezbednost FSS-a Milivoja Mirkova, koji je na sebe preuzeo odgovornost organizacije predstojećeg meča. Bilo je govora da se meč odigra u nedelju ili ponedeljak, ali radi bolje organziacije i sigurnosti, određen je utorak kao dan kada bi, nadamo se, trebali da dobijemo prvaka Srbije u futsalu za ovu sezonu.
Nezvanično, kapiten Marba Bojan Pavićević je na ovu odluku burno reagovao i najavio da njegova ekipa možda neće ni izaći na parket hale „Jezero“.
Kako god bilo, ostaje da sačekamo utorak i da se nadamo da će konačno biti stavljena tačka na ovu mučnu sezonu u srpskom futsalu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.