Darko Živanović trijumfovao na prvom Palskom polumaratonu

Izvor: KGsport.info, 20.Avg.2017, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Živanović trijumfovao na prvom Palskom polumaratonu

Kragujevčanin Darko Živanović osvojio je prvo mesto na prvom polumaratonu održanom na Palama. Živanović je u foto-finišu trke bio samo za sekundu brži od Alije Imamovića iz BIH.
Živanovićevo pobedničko vreme iznosilo je 1:19:27. Drugoplasirani Imamović pretrčao je stazu za 1:19:28, dok je treće mesto zauzeo Zaim Šuman sa vremenom 1:21:09.
U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Lucija Kimani (1:24:30), drugo mesto zauzela je Slađana Perunović >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << (1:25:25), a treće Dajana Džindo (2:06:51).
Na prvom polumaratonu u Istočnom Sarajevu učešće je uzelo oko 150 takmičara. Osim polumaratona, održan je i štafetni polumaraton, kao i trka zadovoljstva na 5 km i dečija trka.
Organizator ovog polumaratona bila je grupa trkača-rekreativaca iz Pala, koja je okupljena oko ARK “Akademac”, na čelu sa Severinom Zekovićem.
Foto: FB
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.