DS: Šta je sa predmetima stradalim u požaru?

Izvor: Šumadija Press, 19.Sep.2015, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Šta je sa predmetima stradalim u požaru?

Gradski odbor Demokratske stranke u Kragujevcu pokrenuo je pitanje rekonstruisanja predmeta koji su uništeni u požaru 6. jula u prostorijama Skupštine grada.

Na konferenciji za novinare koju je vodila Jovana Jovanović, šefica Odborničkog kluba DS, rečeno je da lokalna vlast, po zakonu, ima obavezu da rekonstruiše i obnovi sve aktivne predmete koji su uništeni u požaru u zgradi gradske uprave.

Jovanović je postavila pitanje Gradskoj upravi za komunalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << i inspekcijske poslove da li su preduzeli korake u tom pravcu.

Želela bih da postavim pitanje da li je i zašto nije načelnik Gradske uprave za komunalne i inspekcijske poslove, gospodin Andreja Ilić, doneo rešenje o načinu rekonstrukcije predmeta koji su stradali u požaru u Skupštini grada pre čak dva i po meseca i da li ovo možda predstavlja jedan politički pokušaj zataškavanja pojedinih predmeta od strane vladajućih struktura, pod izgovorom nemogućnosti rekonstrukcije tih istih predmeta – rekla je ona.

DS podseća da su u požaru izgoreli predmeti vođeni u Građevinskoj i Komunalnoj inspekciji, kao i u Inspekciji za puteve i saobraćaj, koji su od velikog značaja za ceo grad.

S obzirom na to da se ni do danas ne zna sudbina tih predmeta, Gradski odbor Demokratske stranke će, ukoliko ne dobije adekvatan odgovor iz nadležne Gradske uprave, ovu temu pokrenuti na narednoj sednici Skupštine grada, najavila je Jovanović.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.