DO GOLE KOŽE NA DANIMA KOMEDIJE U JAGODINI

Izvor: Plakatt.com, 24.Mar.2013, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DO GOLE KOŽE NA DANIMA KOMEDIJE U JAGODINI

Knjaževsko-srpski teatar , Kragujevac
Monday 25 Mar 20:00

Kragujevački Knjaževsko-srpski teatar u ponedeljak, 25. marta nastupiće u zvaničnom – takmičarskom delu 42. festivala Dani komedije koji se održavaju u Jagodini.
Naše pozorište nastupiće na festivalu komedije sa hit predstavom „Do gole kože” rađenom je po priči Stefana Sinklera i Antonija MekKartena. Predstavu je režirao nemački reditelj Pjer Valter Polic a u njoj igraju glumciTeatra: Vlada Živković, Nikola Milojević, Aleksandar Milojević, Ivan Vidosavljević, Zdravko Maletić, Čedomir Štajn, Bratislav Slavković, Nenad Vulević i Dragoslav Tanasković.
Jagodinski Dani komedije završavaju se proglašenjem pobednika i dodelom nagrada u sredu, 27. marta, a već sutradan, u četvrtak, 28. mata kragujevačko pozorište će sa istom predstavom nastupiti i na Danima komedije u Bjeljini koji se ove godine, po 12. put održavaju od 25. do 29. marta. Sem kragujevačkog Teatra u takmičarskom delu bijeljinskog festivala učestvovaće još i pozorišta iz Beograda: „Slavija” Teatar i Ustanova kulture „Vuk Karadžić” kao i Narodno pozorište Republike Srpske iz Banja Luke.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Jagodina

Nastavak na Plakatt.com...






Povezane vesti

SVETSKI DAN POZORIŠTA, 27. mart 2013. godine

Izvor: Plakatt.com, 24.Mar.2013

Knjaževsko-srpski teatar , Kragujevac . Wednesday 27 Mar 20:00 . . Na inicijativu Međunarodnog pozorišnog instituta (ITI), već više od 50 godina od 1961. godine, širom sveta obeležava se Svetski dan pozorišta, 27. mart.. Prvi put u Helsinkiju, a zatim u Beču na devetom ITI kongresu, juna...

Nastavak na Plakatt.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.