Bračni par pronađen mrtav u Kragujevcu

Izvor: Blic, 28.Feb.2012, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bračni par pronađen mrtav u Kragujevcu

Supružnici Dragoslav J. (89) i Verica J. (87) pronađeni su mrtvi u svom stanu u ulici kralja Petra prvog u Kragujevcu, a uzrok smrt biće utvrđen obdukcijom koju je naložio istražni sudija, rečeno je danas Tanjugu u kragujevačkoj policiji. Prema prvim istražnim podacima, na telima nema tragova nasilja.

Portparol policije Slobodana Lazarevića rekao je da nema tragova nasilja nad supružnicima, da su vrata od njihovog stana bila zaključana sa unutrašnje strane i da su svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prozori bili zatvorena.

- Komšije preminulih supružnika pozvale su juče policiju, jer Dragoslava i Vericu, za koju tvrde da je bila bolesna i da se slabo kretala, nisu videli dva-tri dana, posle čega su pripadnici policije otišli na teren, obili vrata od stana i zatekli beživotna tela bračnog para - objasnio je Lazarević.

On je dodao da je ključ od ulaznih vrata bio u bravi sa unutrašnje strane i da je mrtvozornik utvrdio da nema tragova nasilja na njihovom telima.

Prema nezvaničnim informacija, najverovatnije je Verica J, koja je bila srčani bolesnik, prva preminula od infarkta, a potom i njen suprug, koji je bio šećeraš.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Supružnici pronađeni mrtvi

Izvor: RTS, 28.Feb.2012

U stanu u centru Kragujevca supružnici pronađeni mrtvi. Nema tragova nasilja, niti naznaka provale, kažu u kragujevačkoj policiji. Istražni sudija naložio je obdukciju. ..Dragoslav (89) i Vera Jeremić (87) iz Kragujevca, pronađeni su mrtvi u svom stanu u Ulici kralja Petra Prvog, u centru grada...Predsednik...

Nastavak na RTS...

Kragujevac: Bračni par pronađen mrtav

Izvor: Večernje novosti, 28.Feb.2012

Supružnici Dragoslav J. (89) i Verica J. (87) pronađeni su mrtvi u svom stanu u ulici kralja Petra prvog u Kragujevcu, a uzrok smrt biće utvrđen obdukcijom

Nastavak na Večernje novosti...

SUPRUŽNICI IZDAHNULI ISTOG DANA

Izvor: Kurir, 29.Feb.2012, 09:08

KRAGUJEVAC - Zajedno proživeli skoro šest decenija! Tela supružnika Dragoslava (89) i Vere (87) Jeremić nađena su preksinoć u njihovom stanu u Ulici kralja Petra I u Kragujevcu...KRAGUJEVAC - Zajedno proživeli skoro šest decenija!..Tela supružnika Dragoslava (89) i Vere (87) Jeremić nađena...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.