Izvor: JužneVesti.com, 12.Mar.2024, 12:38

Bivši trener kragujevačkog Radničkog preuzima niški

Nekadašnji trener kragujevačkog Radničkog Dejan Joksimović trebalo bi da preuzme niški Radnički posle meča koji u sredu, 13. marta igra sa Crvenom zvezdom, kaže Dragan Marković, predsednik Upravnog odbora niškog kluba. On bi trebalo da preuzme ekipu posle duela sa crveno-belim gde će na klupi najverovatnije biti Aleksandar Jovanović, nakon ostavke Nikole Trajkovića.

Trener koji je prošle sezone vodio Kragujevčane do plej-ofa, a ove >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa ekipom osvojio samo tri boda na sedam mečeva, preuzeće niški Radnički, piše Mozzart sport. To je za Južne vesti potvrdio i Dragan Marković, predsednik Upravnog odbora Radničkog.

Sa njim smo pregovarali, najbliži smo dogovoru. Trebalo bi da preuzme ekipu nakon meča sa Zvezdom - rekao je Marković.

Radnički u sredu, 13. marta od 19 sati igra sa Crvenom zvezdom na "Čairu", a ekipu bi trebalo da vodi Aleksandar Jovanović, doskorašnji sportski direktor kluba, nakon ostavke Nikole Trajkovića koji je otišao posle poraza od Železničara u Pančevu.

Trajković je u Radnički došao na početku letnjih priprema, ali otišao posle 15. kola, kada je došao Slavoljub Đorđević. Đorđević je otišao nakon jesenjeg dela sezone, a Trajković se potom vratio.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.