Benzinom polio kiosk i zapalio ga

Izvor: Press, 08.Nov.2012, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benzinom polio kiosk i zapalio ga

Milomir V. (33) iz Aranđelovca uhapšen je i sproveden nadležnom istražnom sudiji zbog sumnje da je benzinom polio kiosk "Bife Mango" u Aranđelovcu, saopštila je danas Policijska uprava u Kragujevcu.

Kako je navedeno u saopštenju, kiosk koji se nalazi u ulici Ilije Garašanina je potpuno izgoreo, a u požaru je, pored tehničkih uređaja, izgorela veća količina cigareta, konditorskih prozivoda i pića, pri čemu je pričinjena materijlna šteta od 1,2 miliona dinara. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

Milomir V. je krivično delo izazivanje opšte opasnosti izvršio 7. novembra oko tri sata izjutra, prethodno kupivši benzinom na obližnoj benzinskoj stanici.

Kako navodi policija, Milomir V. je na taj način hteo da se osveti vlasniku kioska, jer se iste večeri, sa njim i još nekoliko osoba, potukao ispred obližnjeg ugostiteljskog objekta.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Zapalio kiosk iz osvete

Izvor: RTS, 08.Nov.2012

Zbog sumnje da je polio benzinom kiosk "Bife Mango" u Aranđelovcu uhapšen Milomir V. iz Aranđelovca. ..Milomir V. (33) iz Aranđelovca uhapšen je i sproveden nadležnom istražnom sudiji zbog sumnje da je benzinom polio kiosk "Bife Mango" u Aranđelovcu, saopštila je Policijska uprava u Kragujevcu...Pripadnici...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.