ABA liga: Radnički potopio Cibonu u Jezeru

Izvor: Vesti-online.com, 31.Dec.2013, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA liga: Radnički potopio Cibonu u "Jezeru"

Kragujevčani slavili rezultatom 78:71 (14:21, 18:16, 21:21, 25:13) u 14. kolu Jadranske lige. Odličan debi Pilčevića, prenosi "Mocart sport".

 Trener Radničkog Miroslav Nikolić

 

Polusezona kojom ne mogu da budu zadovoljni u Kragujevcu, ali i pobeda koja bi Radničkom mogla da posluži kao prekretnica za nastavak takmičenja u Jadranskoj ligi. Četa Miroslava Nikolića je u poslednjem meču regionalnog takmičenja u 2013. godini u svom Jezeru savladala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Cibonu sa 75:69 i fenjer prepustila Širokom.

 

Iako je Cibona vodila većim delom utakmice, najviše sa osam poena, a sredinom poslednje deonice sa "plus sedam".

 

Međutim, uzastopni poeni Nikole Kalinića i junaka utakmice Marka Marinovića su doneli Radničkom izjednačenje na 63:63, da bi isti tandem uz pomoć Save Lešića i novajlije Radenka Pilčevića potomi slomio otpor gostiju iz Zagreba.

 

Marinović je meč završio sa 20 poena, dok je Kalinić osam od ukupno 15 koševa ubacio u četvrtoj deonici kada se utakmica i lomila.

 

Poverenje je opravdao i Pilčević, doskorašnji bek Crnokose, koji je na debiju u novom klubu postigao 11 poena uz po četiri asistencije i ukradene lopte za 23 minuta na parketu. Nema sumnje, iskusni bek bi mogao da predstavlja veliko pojačanje za Radnički i značajno rastereti Marinovića.

 

 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

ABA liga: Radnički potopio Cibonu u "Jezeru"

Izvor: Dzungla.org, 31.Dec.2013

Kragujevčani slavili rezultatom 78:71 (14:21, 18:16, 21:21, 25:13) u 14. kolu Jadranske lige. Odličan debi Pilčevića, prenosi „Mocart sport“. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.