Ðurić: Svaka nova mera PR vodi u propast i Srbe i Albanace

Izvor: Vesti-online.com, 08.Dec.2018, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðurić: Svaka nova mera PR vodi u propast i Srbe i Albanace

Svaka nova mera Prištine je karta u jednom pravcu za propast i Srba i Albanaca, izjavio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić, reagujući na novu izjavu kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da Priština može preduzeti i "gore korake", koje nemaju veze sa tarifama.

- Srbija upozorava čitavu međunarodnu zajednicu i skreće pažnju da ludilo i neodgovrnost pojedinih političkih krugova u Prištini nemaju granice. Neophodno je da neko iz međunarodne zajednice učini >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nešto, pre nego što bude suviše kasno -  rekao je Ðurić.

Navodi da je ovo "očajnički vapaj i molba" Srbije da se zaustavi eskalacija i ludilo političkih predstavnika Albanaca koji, kaže, ne shvataju koliko je ozbiljna i opasna situacija i koliko nove mere i pritisci mogu da ugroze opstanak i budućnost svih.

Upitan šta bi mogao biti novi potez Prištine, Ðurić odgovara da "nam ne treba ništa više", osim povlačenja taksi od 100 odsto na robu iz centralne Srbije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.