Ðurić: Građani severa KiM će podržati državnu politiku

Izvor: Press, 20.Avg.2013, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðurić: Građani severa KiM će podržati državnu politiku

Ðurić je, posle sastanka sa predstavnicima Srba južno od Ibra, rekao i da je ubeđen da će neki od onih koji se protive izlasku na lokalne izbore na Kosovu 3. novembra imati dovoljno odgovornosti da slede jedinstvenu državnu politiku

On je dodao da će Srbija izlazak Srba na izbore 3. novembra podržati i konkretnim koracima, koji će omogućiti da do toga dođe i na severu.

"Ne očekujem da će svi oni koji su vođeni ideologijom ili stranačkom pripadnošću >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i ne prihvataju državnu politiku lično promeniti stavove, ali uveren sam da će velika većina Građana KiM, posebno u sredinama na severu... slediti državnu politiku", rekao je Ðurić.

On je dodao da nijedan pojedinac, bez obzira kako se neodgovorno odnosi, neće moći da utiče na izlazak na izbore.

Odgovarajući na pitanja vezana za izjavu premijera Ivice Dačića da će oni koji na KiM ne rade u skladu sa državnom politikom a postavila ih je Vlada Srbije biti smenjeni, Ðurić je rekao da očekuje da će vlada "razmatrati sve opcije".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.