Zoran Vlašković: Tačisis država Kosovo!

Izvor: KMnovine.com, 06.Feb.2017, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Vlašković: Tačisis ''država'' Kosovo!

Tači je sa ovakvim Kosovom izuzetno razvio terorističi ''turizam'' u svetu zbog čega je Amerika mnoge Tačijeve teroriste poodavno stavila na ''crnu listu''. Hoće li Evropa suzbiti albanski terorizam na Balkanu i svetu?




































Piše: Zoran Vlašković >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com <<


Najnepismeniji predsednik u Evropi, navodno države Kosovo, Hašim Tači zvani Zmija, najveće je zlo za svoj narod, Albance na Kosovu i Metohiji, ali i za sve narode i države na Balkanu!

Nikada Albanci na ovom prostoru nisu imali veću nezaposlenost nego baš od dolaska Tačija da vlada Albancima. Zaposlenost Albanaca za vreme Tita, komunizma, za vreme socijalista i Miloševića je bila daleko veća nego danas.



Danas Albanci pod nogom Tačija, zvanog Zmija, imaju 330.000 nezaposlenih, dnevnica fizikalca radnika Albanca iznosi od 5 do 8 evra, a svake godine oko 25.000 Albanaca završi srednju školu kao i oko 3000 studenata fakultete i oni su bez ikakve nade da nađu posao. Ostaju direktno na ulici!

Na drugoj strane Tačiju zvanom Zmija, smetaju neki srpski zidovi, vozovi, srpske novine... i to sve iz razloga da bi se bukom protiv toga, letenjem iznad Himalaja, sakrilo njegovo neznanje, njegova nepismenost, da bilo šta zna da preduzme u zapošljavanju Albanaca, razvoju privrede i ekonomije uopšte. Znači, halabukom protiv Srba Tači želi da skloni na stranu ono za šta nema nikakvo znanje ni pamet, da uposli svoje sunarodnike.

Ko još u Evropi i svetu veruje da Tači može pokrenuti ekonomski razvoj Kosova? Apsolutno niko!

Hašim Tači je prošle, 2016. godine, sa KiM proterao 130.000 Albanaca koji su se rasturili po zemljama Evrope baš iz raloga što nije znao da im ponudi čak i nadu da će skorije dobiti neki posao na KiM.



Za vreme Tačija, Albanci sa Kosova su, i Priština, razvili itekako veliki turistički terorizam u svetu! Pa tako teroristi, Albanci sa Kosova, ubijaju na Kosovu, Makedoniji, Iraku, Siriji...... Kosovo pod Tačijem je u pravom smislu Tačisis država!? Nažalost, današnja Evropa to podržava!

Od 2012. godine do danas, 314 kosovskih Albanaca terorista , među kojima 44 žena i 28 dece, otišlo je u Siriju da ratuje na strani terorista ISIS – a! U ovom periodu u Siriji je poginulo 54 albanskih terorista sa Kosova, među kojima i dva bombaša samoubice, zvanično je objavila Priština na kraju septembra 2016. godine.





Oni su se u početku pridružili opozicionim grupama koji su se borili protiv vlade sirijskog predsednika Bašara Al Asada, a kasnije i ekstremnih grupa poput Islamske države. Prema podacima Prištine, 110 od njih, terorista, se vratilo na Kosovo, uglavnom razočarani onim što su videli i iskusili tamo.

Kada se uzme u obzir broj stanovnika, Albanaca na Kosovu, i broj terorista sa ovog prostora, koji su otišli u redove terorista u Siriji, Kosovo je ubedljivo na prvom mestu u Evropi po '' izvozu'' terorista!

Američki predsednik Barak Obama obavestio je kongres početkom juna 2016.g. da se produžava dejstvo sankcija protiv mnogo Albanaca i 10 njihovih organizacija sa KiM, juga Srbije i Makedonije i koji su i dalje na crnoj listi nepoželjnih u Americi.





Na crnoj listi je i takozvana ''Oslobodilačka vojska Kosova'' koja je odlukom i proklamacijom broj 13219 Džordža Buša još 26. juna 2001. godine stavljena na crnu listu terorističkih organizacija!

Poznata imena Albanaca na crnoj listi SAD-a: Ramiz Ladrovci Naser Keljmendi, Lavdrim Muxadžeri, Hajradin Bala, Fatmir Limaj, Daut Haradinaj Sami Ljuštaku, Isak Musliu, Jonuz Musliu, Šefćet Musliu, Rrustem Mustafa, Redžep Selimi Azem Syla, Emrus Džemaili, Sami Ukšin...


Autor: Zoran Vlašković


Dugogodišnji je novinar lista "Jedinstvo" koji se do 1999. godine štampao u Prištini. Višestruki je dobitnik nagrade matičnog lista za najboljeg novinara godine. Autor je tri knjige o Kosovu i Metohiji.

Prvi je obišao karaulu Košare posle okupacije KiM od strane NATO-a, prvi fotografisao nemačke vojnike okupatorskih snaga na bunkerima iz Drugog svetskog rata koje su takođe Nemci sagradili na severu KiM. Danas je saradnik mnogih glasila u Srbiji ali i širom sveta gde se izdaju listovi na srpskom jeziku.

Rođen je i živi u Kosovskoj Mitrovici.

Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2017 ::    Hvala na interesovanju




Pogledaj vesti o: Hašim Tači

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.