Živković: Pitanje Trepče trebalo ranije rešavati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2016, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: Pitanje Trepče trebalo ranije rešavati

Poslanik Nove stranke Zoran Živković ocenio je danas da je pitanje vlasništva nad Kombinatom Trepča na Kosovu trebalo ranije rešavati i da ono što sada radi vlast podseća na devedesete godine prošlog veka.

"Naravno da nije dobro da Trepča bude izgubljena, ali način na koji se brani podseća na devdeset godine kada su je branili i radikali i Slobodan Milošević", rekao je Živković novinarima u Skupštini Srbije.

On je naveo i da nije čuo šta je premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Aleksandra Vučić danas rekao na konferenciji za novinare, ali je ocenio da se verovatni radi "o još jednoj našoj pobedi".

"Vodimo sa 18:0, svuda ih pobeđujemo tako da boli kičma, ali u suštini gubimo sve više i više", prokomentarisao je ironično Živković poltiku Vlade u vezi s Kosovom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Živković: Pitanje Trepče trebalo ranije rešavati

Izvor: B92, 11.Okt.2016

Beograd -- Poslanik Nove stranke Zoran Živković rekao je da je pitanje vlasništva nad Kombinatom Trepča na Kosovu trebalo ranije rešavati...On je naveo i da to što sada radi vlast podseća na devedesete godine prošlog veka..."Naravno da nije dobro da Trepča bude izgubljena, ali način na koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.