Zeri: Srpski operater registrovan u Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2016, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zeri: Srpski operater registrovan u Mitrovici

Operater srpske mobilne telefonije MTS registrovan je na Kosovu i Metohiji tačno pre godinu dana, a iz Agencije za telekomunikacije Kosova kažu da je firma aktivna i da plaća porez na dodatu vrednost, piše prištinski Zeri.

Taj državni operater je registrovan u kosovskom Ministarstvu trgovine i industrije, a vlasnik je Telekom Srbija AD Beograd, piše list i dodaje da, prema izvodu poslovanja MTS-a, koji poseduje ovaj prištinski dnevnik, firma je registrovana 12. oktobra 2015. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i konstituisana kao Telekom Srbije na Kosovu.

Predstavnik kompanije je, kako se navodi, Ilija Ivanović.

Adresa firme je u Bošnjačkoj mahali, na severu Mitrovice, a kao početni kapital je registrovano 25.000 evra.

Rad MTS na Kosovu je, kako se navodi, je proizvod dogovora između srpske i albanske strane tokom pregovora u Briselu.

Pozivajući se na svoje izvore u poreskoj upravi, list piše da je firma aktivna i da plaća porez na dodatu vrednost.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

MTS plaća porez Kosovu!

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2016

Operater srpske mobilne telefonije MTS registrovan je na Kosovu i Metohiji tačno pre godinu dana, a iz Agencije za telekomunikacije samoproglašenog Kosova kažu da je firma aktivna i da plaća porez na dodatu vrednost, piše prištinski list "Zeri"...Taj državni operater je registrovan u kosovskom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.