Zavetnici: Srbija se odrekla Kosova

Izvor: Mondo, 21.Apr.2016, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavetnici: Srbija se odrekla Kosova

U beogradskom centru Sava održana je završna konvencija Srpskog sabora Zavetnika sa kojeg je nosilac liste "Za slobodnu Srbiju" Milica Đurđević poručila da je to jedina politička snaga u Srbiji, koja nije izdala svoje principe.

Foto: Tanjug, Dragan Kujundžić

Zavetnici će se, naglasila je, beskompromisno boriti za poništavanje svih protivustavnih sporazuma kojima se Srbija odrekla Kosmeta, kao i za poništavanje svih pljačkaških privatizacija kojima su osiromašeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << narod i država.

Milica Đurđević je još jednom ponovila da se Zavetnici zalažu za saradnju sa Rusijom kao alternativu EU i NATO-u.

"Naš zavet je slobodna i suverena Srbija. Nema predaje i nema povlačenja", poručila je Milica Đurđević.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurđević: Zavetnici jedini nisu izadali svoje principe

Izvor: RTS, 21.Apr.2016

. U beogradskom Centru "Sava" održana je završna konvencija Srpskog sabora Zavetnici, sa kojeg je nosilac liste "Za slobodnu Srbiju" Milica Đurđević poručila da je to jedina politička snaga u Srbiji koja nije izdala svoje principe.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.