Zapaljen automobil Marka Jakšića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2012, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapaljen automobil Marka Jakšića

KOSOVSKA MITROVICA -

Automobil poslanika Demokratske stranke Srbije Marka Jakšića iz Kosovske Mitrovice zapaljen je prošle noći u tom gradu, na parkingu ispred zgrade u kojoj stanuje.

Incident se dogodio nešto posle tri sata u Ulici kralja Petra, a očevici kažu da niko nije povređen.

Jakšić je potvrdio Tanjugu da mu je automobil, marke "hjundai", zapaljen rano jutros oko tri sata, i da je, i pored intervencije vatrogasaca, potpuno uništen.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smatra da je uzrok paljenja automobila njegovo političko delovanje i zalaganje za to da je Kosovo Srbija, i pretpostavlja da su to učinili Albanci iz južnog dela grada.

Kosovska policijska služba (KPS) je obavila uviđaj, a istraga je u toku.

Tokom protekle noći u Mikro naselju u severnoj Kosovskoj Mitrovici zapaljen je i automobil pripadnika KPS-a.

Kancelarija za Kosovo i Metohije najoštrije je danas osudila paljenje automobila Marka Jakšića.

"Po ko zna koji put ponavljamo da nekažnjeno nasilje stvara novo i zato tražimo hitno pronalaženje i kažnjavanje počinioca ovog incidenta", navedeno je u saopštenju vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.