Zabrana Nikolićeve posete greška

Izvor: B92, 06.Jan.2013, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zabrana Nikolićeve posete greška"

Jagodina -- Dragan Marković kaže da je međunarodna zajednica Srbiji poslala "veoma ružnu poruku", jer predsedniku Tomislavu Nikoliću nije dozvoljeno da na Božić poseti KiM.

"To je velika greška međunarodne zajednice i očekujem da isprave tu grešku u martu i dodele Srbiji datum za početak pregovora o članstvu u EU", rekao je predsednik Jedinstvene Srbije u njegovom selu Končarevu kod Jagodine, pošto je zapalio badnjak.

Marković je kazao i da političari u Srbiji ne bi trebalo da se svađaju i tuku kao poslednjih dana u nekim opštinama, nego da se ugledaju na Jagodinu, gde nema političkih svađa.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Evropska Unija,   Jagodina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Marković: Zabrana posete Nikolića Kosovu velika greška

Izvor: Blic, 06.Jan.2013

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković izjavio je da je međunarodna zajednica Srbiji poslala "veoma ružnu i lošu poruku" kada predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću nije dozvoljeno da na Božić poseti Kosovo..."To je velika greška međunarodne zajednice i očekujem da isprave tu grešku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.