ZNAM DA ĆU BITI META NAPADA! Vučić brutalan u Skupštini - sasuo svima ISTINU U LICE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 16:37

"ZNAM DA ĆU BITI META NAPADA!" Vučić brutalan u Skupštini - sasuo svima ISTINU U LICE (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavlja danas poslanicima u parlamentu izveštaj o toku pregovora sa Prištinom i o stanju na Kosovu i Metohiji.

Inače, predsednik Srbije podneo je parlamentu izveštaj o Kosovu i Metohiji 27. maja 2019. godine, a od tada do danas u razgovorima pod okriljem Brisela, gotovo se ništa nije promenilo, osim predstavnika Prištine za pregovaračkim stolom.

Predsednik kaže da se plaši da situacija nije tako dobra kako nekad želimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se nadamo. On kaže da su razgovori sa Prištinom prekinuti jer se Zapad drži "principa" da se prihvati da sve što je bila državna imovina de fakto pripada lažnoj državi Kosovo, a da je najveći deo te imovine još i privatizovan od strane lažne države.

Danas je jedan čudan čovek, predsednik opštine Dečani, opet najavio izgradnju tzv. Manastirske ulice i to je novi napad na manastir Dečani.

Kako je dodao predsednik, izvinio se što je brutalno iskren i što govorio samo i isključivo istinu.

- Znam da ću biti meta napada mnogih, ali ja ne znam da govorim drugačije - istakao je on.

On je rekao da se Srbija uzda u zapadne sile, čak i u SAD, da će zaustaviti taj napad na Dečane.

Takođe, Vučić kaže da Albanci žele da postoji SEFTA, a ne CEFTA, s obzirom na to da je u CEFTI tzv. Kosovo sa zvezdicom.

Vučić je upozorio da se plaši da se sprema formiranje tzv. Kosovske pravoslavne crkve, kako bi se uradilo isto što je pokušano u Crnoj Gori sa Mirašom Dedeićem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.