Izvor: B92, 22.Jul.2012, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin vodi kancelariju za Kosovo

Beograd -- Glavni odbor Srpske napredne stranke odlučio je da šef kancelarije za Kosovo i Metohiju bude predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, piše Danas.

Prema saznanjima tog lista, kosovski sektor poslednjih dana više puta je razmenjivan između SPS i SNS, a pregovori su u završnici. Kandidat socijalista bio je državni sekretar Ministarstva za KiM Zvonko Stević, dok su naprednjaci imali u vidu predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opštine Kosovska Mitrovica Krstimira Pantića i Vulina, lidera Pokreta socijalista, koalicionog partnera SNS-a.

Iako izvori Danas u SNS tvrde da su Vulina predložili Srbi sa KiM, na terenu se spekuliše da su se naprednjaci podelili po ovom pitanju.

Izvori tvrde da je Pantića, navodno, predložio vd predsednika stranke Aleksandar Vučić, ali da je deo naprednjačkih kadrova sa severa KiM i koalicione Nove Srbije bio za Vulina.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.