Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Dec.2015, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Sramota međunarodne zajednice na Kosovu

Napad na Srbe u Goraždevcu je sramota međunarodne zajednice na Kosovu i Metohiji, koja nastavlja da dopušta da se zločini nad Srbima ponavljaju i ne kažnjavaju, poručio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.

"Kada ne otkrijete ubice srpske dece u Goraždevcu, onda morate da znate da će se nekažnjeno zlo vratiti", istakao je Vulin u pisanoj izjavi medijima.

Ministar podseća da je kada je Srbija pre dve godine zatražila >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da se istraga o tom zločinu u Goraždevcu ponovo otvori i ubice pronađu odgovoreno da nema novih dokaza.

Nada se da sada ima dokaza da se bar pokušaj masakra nad goraždevačkim Srbima rasvetli i počinioci kazne kada još uvek niko nije kažnjen za masakr nad srpskim decom kraj reke Bistrice.

"Međunarodna zajednica ima priliku da dokaže da joj je stalo do Srba na Kosovu i Metohiji. A to će dokazati samo pronalaženjem zločinaca i njihovim kažnjavanjem", napomenuo je Vulin.

U Goraždevcu je jutros rano pucano na nekoliko kuća, vozila i spomenik koji se nalazi u centru tog metohijskog sela, povređenih nije bilo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Sramota međunarodne zajednice

Izvor: Akter, 07.Dec.2015

Ministar rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Aleksandar Vulin ocenio je danas da je napad na Srbe u Goraždevcu sramota međunarodne zajednice na Kosovu i Metohiji, koja i dalje dopušta da se zločini nad Srbima ponavljaju i ne kažnjavaju..Kada ne otkrijete ubice srpske dece u Goraždevcu,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.