Izvor: S media, 07.Apr.2013, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Pajtić se plaši istrage o RBV i izbora

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin je, povodom najave cPajtića o donošenju deklaracije o Vojvodini, istakao da se Bojan Pajtić u stvari plaši istrage o Razvojnoj banci i izbora u pokrajini.

"Kad god je Srbiji teško i kada je potrebno potpuno jedinstvo čitave nacije uvek se pojavi neko ko će pokušati da otvori neku ranu koja zapravo i nije rana", kazao je Vulin - direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Vulin je rekao da se Pajtić >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << boji dve stvari - istrage o Razvojnoj banci Vojvodine i pokrajinskih izbora, uz poruku da "ovim pokušajem" Pajtić neće uspeti da spreči ni jedno ni drugo.

"Neverovatno je da Pajtić za građane Vojvodine, kojima ne preti ni imovinska nebezbednost, kojima niko ne preti ugrožavanjem života, čija ljudska i bilo koja druga prava nisu ni malo ugorožena, zahteva da ne smeju da budu na nivou nevladine organizacije, ali zato zahteva da se potpiše sporazum koji daje Srbima na KiM, koji su i životno i materijalno i ljudski ugroženi, da budu neka vrsta NVO", rekao je Vulin.

Pajtić je najavio da će pokrajinska skupština u sredu doneti Deklaraciju o zaštiti ustavnih i zakonskih prava AP Vojvodine, jer "velika većina građana jasno vidi da se ta prava ne poštuju i povređuju".

(Tanjug, Foto: Beta/Marko Rupena/AV)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.