Vulin: Ko su Haradinajevi saveznici u Srbiji

Izvor: Mondo, 09.Avg.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Ko su Haradinajevi saveznici u Srbiji

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je danas da Ramuš Haradinaj ima saveznike u političarima u Srbiji koji su za nezavisno Kosovo, dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima samo narod.

Foto: Mondo/Goran Sivački

"Haradinaja niko od političara iz Srbije koji su za celovito i nezavisno Kosovo nije napao. Haradinaj u Srbiji ima brojne glasne saveznike, Vučić samo narod", kaže Vulin u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izjavi dostavljenoj danas Tanjugu.

Kako kaže, protiv zaustavljanja širenja velike Albanije oglasili su se brojni političari u Srbiji.

"Od Save Janjića koji, dok ga Kfor čuva od nasilja Albanaca, pretnju vidi u borbi Vučića, pa preko Nataše Kandić i Sonje Biserko, raznih nevladinih organizacija i analitičara koji o Kosmetu znaju samo ono što im je rečeno kada primaju donacije. Svi su zabrinuti šta bi razgraničenje značilo za nezavisno Kosovo ali nisu ni malo zabrinuti zbog najave da će Kosovo i Albanija imati jednog predsednika ili da neće imati međusobnu granicu", kaže Vulin.

Javio se i Jeremić uplašen da bi Srbija najzad mogla prestati sa porazima i učvrstiti svoju državu a podršku im je svima dao Haradinaj preteći ratom, zaključio je on.

Poruka Srbima: Dolazim u septembru 

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vulin: Haradinaj u Srbiji ima brojne saveznike, Vučić samo narod

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2018

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je danas da Ramuš Haradinaj ima saveznike u političarima u Srbiji koji su za nezavisno Kosovo, dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima samo narod..."Haradinaja niko od političara iz Srbije koji su za celovito i nezavisno Kosovo nije napao. Haradinaj u Srbiji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.