Izvor: Blic, 16.Jan.2018, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u subotu i nedelju sa Srbima na KiM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće u subotu i nedelju Kosovo i Metohiju, saznaje "Blic".

Vučić će u subotu posetiti Kosovsku Mitrovicu, a u subotu uveče Gračanicu i Laplje Selo kako bi bio i razgovarao sa Srbima na Kosovu i Metohiji.

Predsednik Srbije izjavio je nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost Srbije povodom ubistva lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Olivera Ivanovića, da će uskoro ići na Kosovo i Metohiju kako bi razgovarao sa srpskim narodom.

"Uskoro ću na Kosovo. Želim da razgovaram sa narodom, šta možemo da učinimo, iako nemamo efektivnu vlast", rekao je Vučić.

Predsednik Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je jutros u severnom delu Kosovske Mitrovice ispred kancelarije njegove stranke, što je zvanični Beograd okvalifikovao kao teroristički čin.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić odlazi na Kosovo i Metohiju!

Izvor: BKTV News, 16.Jan.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće u subotu i nedelju Kosovu i Metohiji, rečeno je večeras Tanjugu u kabinetu predsednika Srbije...Predsednik Vučić će u subotu posetiti Kosovsku Mitrovicu, a u subotu uveče Gračanicu i Laplje Selo kako bi bio i razgovarao sa Srbima na Kosovu i Metohiji.

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.