Izvor: Luftika.rs, 23.Jun.2021, 11:43

Vučić plaća da rađate decu da ima ko da mu radi u fabrikama

Sjajni motivacioni govornik, guru, ’life coach’, otac, kolac, genijalac. Sve i još mnogo više je Aleksandar Vučić za srpski narod u celini. Tokom obraćanja u Skupštini Srbije gde je glavna tema Kosovo i Metohija, predsednik se dotakao i verovatno najvažnijeg pitanja za opstanak nacije – problema nataliteta.
Svi znamo da smo jedna od prosečno najstarijih nacija u Evropi, da nam mladi masovno odlaze, da dvostruko više stanovništva izgubimo nego što se novih malih nesrećnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << rodi u ovoj ružičastoj zemlji. Svi znamo da ogroman broj ljudi jedva krpi kraj sa krajem, znamo da je život ekstremno skup na ovako niska primanja, a da je proširenje porodice stres i trošak koji, pored neupitne sreće, proživljava čitava familija.
Znamo, takođe, da smo zemlja jeftine radne snage. Da strani investitori, kako volimo da tepamo eksploatatorima kod kojih radimo u fabrikama za minimalne zarade, svečano dolaze da pokupe kvalitet sa minimalnim ulaganjima. Zakon kapitalizma u svom najogoljenijem obliku.
Šta je problem? Pa, zbog niskog nataliteta neće imati ko da radi za te belosvetske profitere. Džaba sve fabrike, džaba obećanja i džaba niske plate za krvav rad. Nema dovoljno dece.
Pravite decu mora neko da radi u fabrikama. pic.twitter.com/MPz0mWMS8Y
— Lazar Vojinović (@LazarVojinovic_) June 22, 2021

Shvativši problem u kojem su se našli njegovi inostrani nalogodavci u ovoj balkanskoj koloniji, predsednik Srbije odlučio je da motiviše svoje robove. Uspeo je da ih nadahne da se vakcinišu zarad 30 evra, ali kako ih naterati da ga, s oproštenjem, ne vade na vreme?!
Slušajući Vučića bela kuga, ukoliko bi imala ljudski lik, zadovoljna trlja dlanovima. Kome je do seksa, a kamoli do vođenja ljubavi kada čuje da je glavni motiv njihovog snošaja buduće zaposlenje još nerođenog roba u fabričkim kazamatima. Motiv za razmnožavanje samo za čiste sadiste.

Ne zna predsednik koliko treba da plate da bi mi pravili decu? Čestitamo narode, prvo vas vakcinišu za lovu, znači čuvaju vam zdravlje. Hvala im. Onda vas bez prestanka satiru seksualnim pomagalima poput manipulacije, državni udari i ostalim Vučićevićima, da bi sada nudili kintu da se otvoreno seksate, pa još i fabrikujete male radilice za Kineze, Nemce i ostale Amerikance. Hvala druže predsedniče.
Rađajte decu da rade u fabrikama, da lete u vazduh kao Sloboda u Čačku, ili Milan Blagojević u Lučanima. Rađajte decu da ih gaze po semaforima i pešačkim prelazima kao da su zečevi. Razmnožavajte se jer neko i političarima i lezilebovićima mora da puni nezasite džepove. Jebite se građani Srbije, glasi prevod ovih dubokoumnih Vučićevih misli, jebite se!
Toma Je*ote Mona, sa prstima bržim od pameti: Teško je biti deo Vučićeve Vlade

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.