Vučić: SAD su jedina crkva kojoj se Albanci mole

Izvor: RTS, 31.Maj.2019, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: SAD su jedina crkva kojoj se Albanci mole

Predsednik Aleksandar Vučić je, reagujući na izjavu američkog zvaničnika pri misiji OEBS-a da su SAD pozdravile akciju kosovskih specijalaca na severu KiM, ocenio da je "to bila antikoorupcijska akcija koliko su protiv korupcije orijentisani Haradinaj i Tači".
Aleksandar Vučić je ocenio da je Prištini očigledno važno da ih američka misija pri OEBS-u pohvali za antikorupcijsku akciju, primetivši >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je "to bila antikoorupcijska akcija koliko su protiv korupcije orijentisani Haradinaj i Tači".

Albanci, primetio je, imaju samo jednu crkvu kojoj se mole, a to su SAD.
Prethodno je Lejn Darnel Bal, američki zvaničnik pri sedištu Misije OEBS-a u Beču, izjavila da su SAD pozdravile nedavnu akciju kosovske policije koja je rezultirala hapšenjem desetine službenika raznih nacionalnosti osumnjičenih za krijumčarenje i druga slična dela.
Kako su preneli prištinski mediji, Bal je to izjavila uoči stalnog zasedanja Saveta OEBS-a u Beču, uz napomenu da policijska akcija nije bila samo na severu, već na celom Kosovu, a u nastojanju da se izbore s korupcijom i da utiču na jačanje vladavine prava.
"SAD pozdravljaju napore Vlade Kosova u sprovođenju zakona u borbi protiv korupcije i jačanju vladavine prava. Akcija Policije Kosova 28. maja bila je pokušaj da se to upravo i uradi. Vlasti su uhapsile osobe osumnjičene za umešanost u krijumčarenje i organizovani kriminal", navede prištinski mediji.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Albanci imaju SAMO JEDNU CRKVU kojoj se mole" VUČIĆ REAGOVAO NA SRAMNU IZJAVU AMERIKANACA

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2019

Predsednik Aleksandar Vučić reagovao je danas na izjavu američkog zvaničnika iz OEBS-a da su SAD pozdravile akciju specijalaca lažne države na severu KiM i naglasio da je to bila antikoorupcijska akcija onoliko koliko su protiv korupcije orijentisani Ramuš Haradinaj i Hašim Tači...Vučić je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.