Vlada: Rešiti najnovije slučajeve na Kosovu

Izvor: Blic, 22.Sep.2011, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada: Rešiti najnovije slučajeve na Kosovu

Vlada Srbije zatražila je danas od međunarodnih misija na Kosovu i Metohiji da reše najnovije slučajeve u kojima su uhapšeni vozači kamiona iz Srbije, a jedan kamion sa robom iz Srbije prevrnut, izjavio je direktor Vladine Kancelarije za saradnju sa medijima Milivoje Mihajlović.

Hapšenje 13 vozača preduzeća "Eurokop" iz Raske u južnom delu Kosovske Mitrovice i prevrtanje kamiona koji je na Kosovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prevozio robu iz centralne Srbije na putu Priština - Podujevo je veoma uznemirilo Srbe na Kosovu i zato je važno da se takvi incidenti više ne dešavaju, rekao je Mihajlović na konferenciji za novinare u Vladi Srbije.

Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović obavestio je na današnjoj sednici vladu da institucije na Kosovu funkcionišu bez većih problema i da postoji visok stepen koordinacije lokalnih srpskih vlasti u toj pokrajini i Vlade Srbije.

Ministar Bogdanovć je na sednici, prema rečima Mihajlovića, takodje istakao da je snabdevanje na severu Kosova normalno i da nema istina u glasinama da nedostaje neke vrste robe.

Povezane vesti: Vladajuća koalicija pozvala na političko jedinstvo o KiM
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada Srbije traži rešenje incidenata

Izvor: Beta, 22.Sep.2011

BEOGRAD, 22. septembra 2011. (Beta) - Vlada Srbije zatražila je u četvrtak od medjunarodnih misija na Kosovu da nove incidente što pre reše jer su ozbiljno zabrinuli tamošnje Srbe, rekao je u četvrtak direktor Kancelarije Vlade Srbije za saradnju sa medijima Milivoje Mihajlović..."Vlada Srbije...

Nastavak na Beta...

Stefanović: Slučaj uhapšenih vozača prebaciti Euleksu

Izvor: S media, 22.Sep.2011

Srbija će učiniti sve da slučaj uhapšenih vozača kamiona preduzeća "Eurokop" iz Raške prebaci u nadležnost Euleksa. ..Šef pregovaračkog tima Beograda u dijalogu s Prištinom Borislav Stefanović izjavio je da će biti učinjeno sve da se slučaj 13 vozača, uhapšenih na carinskom punktu u...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.