Visoke temperature iskrivile šine, voz se vratio u stanicu

Izvor: Radio 021, 01.Avg.2017, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Visoke temperature iskrivile šine, voz se vratio u stanicu

Putnički voz na relaciji Kraljevo – Kosovska Mitrovica, koji iz grada na Ibru polazi u 14.45, već u 15.10 morao da se vrati u stanicu u Mataruškoj Banji.

Razlog je to što su visoke temperature iskrivile šine, pišu "Novosti". Voz je svoj put nastavio tek posle dva sata kada su kvarovi na šinama otklonjeni.

Sve do varošice Ušće voz će se iz bezbednosnih razloga kretati najbrže 30 kilometara na sat, a nadležne službe će detaljno pregledati prugu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
- Nije ovo ništa novo, kada "upekne zvezda" i čelik se savija. Mašinovođa je primetio da su se šine izvitoperile i vratio voz u najbližu stanicu. Na teren su ubrzo izašli šinski radnici kako bi zamenili iskrivljene i zavarili nove delove - rekao je jedan od radnika na železnici.

Autor: Večernje novosti
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.