Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Dec.2018, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verica Rakočević: Moja snaga je u genu koji vučem sa Kosova

Modna kreatorka Verica Rakočević održala je danas predavanje u Кosovskoj Mitrovici pod nazivom Snovi iznad žice.

Rakočević je, u amfiteatru Tehničkog fakulteta, govorila o početku karijere koju je započela kao "šnajderka iz Podujeva" i problemima na tom putu.

"Moja snaga je u genu koji vučem odavde, sa Кosova i Metohije, i mi svi, koji smo rođeni ovde, moramo da budemo ponosni na to. Što nas veći problem mori, oni nas sve više i više teraju da idemo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dalje i da jurimo za svojim snovima, da jurimo za nečim što će nas ispuniti i život nm učiniti boljim", rekla je Rakočević.

Mladima je poručila da se bore, da se ne predaju i da budu pobednici kroz svoj rad i svoje ideje.

Ona je ranije, preko društvenih mreža, uputila podršku srpskom narodu na Kosovu koji se protivi nametnutim taksama iz Prištine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.