Uklonjen park a sada i asfalt sa mosta! (FOTO)

Izvor: KMnovine.com, 16.Avg.2016, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uklonjen park a sada i asfalt sa mosta! (FOTO)

Uklonjen park a sada i asfalt sa mosta! (FOTO) Danas, 16. avgusta, dva dana nakon što su Albanci iz južnog dela Kosovske Mitrovice uklonili takozvani Park mira sa glavnog gradskog mosta na Ibru u podeljenoj Kosovskoj Mitrovici, uklonili su i sav asfalt na mostu!



















Tekst i foto: Zoran Vlašković


Radovi se obavljaju u dogovoru Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << i Prištine oko revitalizacije mosta koja treba da se završi 20. januara 2017. godine.

Prisustvovali smo uklanjanju asfalta i sada je most u pravom smislu ruglo! 


FOTO GALERIJA: 



Danas je ukonjena i zaštitna metalna ograda sa leve strane mosta, gledajući iz severnog dela, dok je 14. avgusta uklonjena ograda koja je stajala na ulazu mosta sa južne strane.
 

Autor: Zoran Vlašković


Dugogodišnji je novinar lista "Jedinstvo" koji se do 1999. godine štampao u Prištini. Višestruki je dobitnik nagrade matičnog lista za najboljeg novinara godine. Autor je tri knjige o Kosovu i Metohiji.

Prvi je obišao karaulu Košare posle okupacije KiM od strane NATO-a, prvi fotografisao nemačke vojnike okupatorskih snaga na bunkerima iz Drugog svetskog rata koje su takođe Nemci sagradili na severu KiM. Danas je saradnik mnogih glasila u Srbiji ali i širom sveta gde se izdaju listovi na srpskom jeziku.

Rođen je i živi u Kosovskoj Mitrovici.


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2016 ::    Hvala na interesovanju


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.