Uhapšen predsednik Fudbalskog saveza takozvanog Kosova

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2023, 19:46

Uhapšen predsednik Fudbalskog saveza takozvanog Kosova

Na tom mestu je zamenio Fadilja Vokrija.

Predsednik Fudbalskog saveza takozvanog Kosovo Agim Ademi uhapšen je i priveden na informativni razgovor u Prištini, prenosi televizija T7.

Razlozi za hapšenje Agima Ademija od strane policije za sada nisu poznati.

Mediji u regionu su prethodnih godina izveštavali da je FS takozvanog Kosova pod istragom tužilaštva, policije za privredni kriminal i carinske službe zbog zloupotrebe sredstava i utaje poreza.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ademi je prošle nedelje proglašen nevinim po optužnici podignutoj protiv njega 2012. godine, za koju je prvobitno osuđen na devet meseci zatvora, da bi potom Vrhovni sud ponovo sudio protiv njega. Na kraju ga je Osnovni sud u Prištini proglasio nevinim.

On je inače u Savezu na mestu predsednika zamenio slavnog igrača Fadilja Vokrija, sa kojim je i nastupao zajedno u Prištini.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.