Uhapšen poručnik policije na Kosovu

Izvor: Press, 04.Nov.2012, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen poručnik policije na Kosovu

Pripadnici Policijskog inspektorata Kosova uhapsili su jednog policijskog poručnika i trojicu građana kod kojih je pronađeno 40 kilograma zlata, saopštio je večeras kosovski Policijski inspektorat.

Šef Policijskog inspektorata Fitim Šišani je rekao da je, u akciji koja je trajala 14 sati, pronađeno 13 kilograma čistog zlata i 27 kilograma predmeta od zlata.

Šišani je kazao da se nastavlja istraga o tome da li se radi o zlatu koje je ukradeno iz sobe za dokaze >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << regionalne policije u Peći i dodao da je akciju pomogla i direkcija za privredne prestupe i borbu protiv korupcije Policije Kosova.

U maju ove godine je ustanovljeno da je iz sobe za dokaze Regionalne policije u Peći ukradeno 40 kilograma zlata.

Istragu o tom slučaju je preuzeo Policijski inspektorat Kosova, koji deluje kao nezavisan organ pod okriljem MUP-a Kosova, čiji je zadatak da se bavi krivićnim delima u kojima su učestvovali pripadnici policije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.