Uboden mladić u severnom delu Kosovske Mitrovice

Izvor: Akter, 09.Apr.2015, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uboden mladić u severnom delu Kosovske Mitrovice

Jedan mladić uboden je danas nožem u grudi u severnom delu Kosovske Mitrovice kod spomenika Beli anđeo u blizini mosta preko Ibra, potvrdio je agenciji Beta direktor Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović

Ranjen je N.S, star 17 godina. Prema navodima svedoka, njega je u blizini Parka mira, napalo između šest i sedam mladih osoba, koje su došle sa južne, albanske strane tog grada.

N.S. nije vitalno ugrožen iako je zadobio ozbiljne povrede i smešten >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << je na odeljenju intenzivne nege, rekao je Ivanović.

Nakon incidenta napadači su pobegli u južni deo Kosovske Mitrovice, kazali su svedoci, dok je šef operative KPS-a za sever Kosova Željko Bojić precizirao da su napadači bili sa kapuljačama preko glava.

Bojić je naveo i da su u blizini mosta bili pripadnici KPS-a, ali da niko nije uhapšen jer se sve desilo iznenada i bez povoda.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.