UHAPŠEN SRBIN NA KOSMETU: Povratnik priveden u Klini

Izvor: Večernje novosti, 20.Mar.2018, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN SRBIN NA KOSMETU: Povratnik priveden u Klini

Kosovska policija uhapsila je Milorada Zajića u Klini, pod optužbom za navodne ratne zločine tokom sukoba na Kosovu Kosovska policija uhapsila je Milorada Zajića u Klini, pod optužbom za navodne ratne zločine tokom sukoba na Kosovu, javio je RTS.Zajić je uhapšen u stanici policije u Klini, a po odluci tužioca prebačen u pritvor u Prištini, rekli su za RTS predstavnici Srba u toj opštini.PROČITAJTE JOŠ: Hapšenje Srba mora da prestaneU centrali kosovske policije u Prištini, nisu ni potvrdili ni demantovali navode o hapšenju Milorada Zajića, navodi RTS.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

HAPŠENjE SRBINA NA KiM: Trebalo da prepozna pokradeno pokućstvo, pa priveden u policijskoj stanici (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 20.Mar.2018

Kosovska policija uhapsila Milorada Zajića (69) raseljeno lice iz Kline. Zajić optužen za navodni ratni zločin kada je u stanici polcije trebao da prepozna kradene stvari iz svoje kuće i prosleđen u pritvor u Prištinu Pod sumnjom da je navodno počinio ratni zločin protiv...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.