U maju prva hapšenja terorističkih „komandanata“ OVK

Izvor: 011vodič.com, 17.Mar.2015, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U maju prva hapšenja terorističkih „komandanata“ OVK

Albanska televizija Top Kanal saznaje iz međunarodnih izvora u Prištini, da se u maju, nakon formiranja specijalnog suda, očekuju i prva hapšenja visokih zvaničnika-terorista „kosovskih institucija“ koji su tokom rata bili visoko rangirani u terorističkoj OVK, a koji su i članovi partija formiranih nakon rata.

Kako prenosi dnevnik s Kosova „Bota sot“, finaliziraju se svi poslovi oko formiranja suda za ratne zločine na Kosovu i pripremaju prvi dosijei koji će biti na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << raspolaganju tužiocima specijalnih odelenja radi podizanja optužnica.
Saznaje se, takođe, da je većina predmeta za optužene već spremna, a sudiće istovremeno pet sudija vijeća.




The post U maju prva hapšenja terorističkih „komandanata“ OVK appeared first on Politika.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.