U Prištini na protestu povredjena 71 osoba

Izvor: Beta, 07.Feb.2014, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Prištini na protestu povredjena 71 osoba

PRIŠTINA, 7. februara 2014. (Beta) - Policija Kosova saopštila je da je u petak tokom protesta pred Rektoratom Univerziteta u Prištini povredjena 71 osoba, medju kojima je i 31 policajac.

Portparol Policije Brahim Sadrija izjavio je da su učesnici protesta prvi započeli incidente i napali i povredili pripadnike policije različitim tupim predmetima.

Trideset jednoj uhapšenoj osobi je odreden pritvor u trajanju do 48 sati.

Medju njima su i direktor nevladine >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << organizacije DIPRED Iljir Deda i odbornik Skupštine opštine Priština iz pokreta Samoopredeljenje, Ili Hodža. Koha net je javila da je tu odluku potvrdio prištinski advokat Tom Gaši. Oni su osumnjičeni za "napad na službeno lice sa teškim posledicama".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.