Trgovina između Kosova i Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Avg.2022, 11:24

Trgovina između Kosova i Srbije

Srbija svake godine izvozi na Kosovo robu vrednu stotine miliona evra. Ali, u Srbiji je interesovanje za proizvode sa Kosova znatno manje. Kosovo iz Srbije kupuje bezalkoholna pića, proizvode od pšenice, ulja i masti i prehrambene proizvode, a prodaje joj cevi, voće i plastične predmete.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Trgovina između Kosova i Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Avg.2022

Srbija svake godine izvozi na Kosovo robu vrednu stotine miliona evra. Ali, u Srbiji je interesovanje za proizvode sa Kosova znatno manje. Kosovo od Srbije kupuje bezalkoholna pića, proizvode od pšenice, ulja i masti i prehrambene proizvode, a prodaje joj cevi, voće i plastične predmete.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.