Trajković: Rešenje ubistva kad padnu vlasti

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jan.2018, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trajković: Rešenje ubistva kad padnu vlasti

Ne očekujem da će ubistvo Olivera Ivanovića biti rešeno dok ne padnu vlasti u Beogradu i Prištini, izjavila je srpska političarka sa Kosova i Metohije Rada Trajković za prištinsku Kohavision (KTV).

- Suviše je značajno i veliko ubiti Ivanovića i ne očekujem da će se to rešiti dok ne padnu obe vlasti - i u Beogradu i u Prištini - rekla je Rada Trajković, a prenosi portal "Danas".

Upitana o tvrdnjama o mogućoj umešanosti Milana Radojičića u ubistvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ona je rekla da o tome ne zna ništa, ali da ima jake sumnje pošto on nije bio u Mitrovici dan pre ubistva.

- Kažu mi i da je zatvoren njegov kafić u koji dolaze svi - rekla je Trajković i dodala da je čula da su kod Radojičića dolazili predstavnici raznih službi, jer su ga identifikovali kao čoveka koji odlučuje o životu i smrti na ovom prostoru.

Prema njenim rečima, ni kosovski premijer Ramuš Haradinaj nije krio da je o problemima Srba razgovarao i sa Radojičićem, koji je očigledno bio veza izmedju Vlade Kosova i Beograda.

- Haradinaj nije mogao da donese ni jedno institucionalno rešenje dok ne bi dobio podršku Radojičića, koji je sa srpske strane kontrolisao sistem -rekla je Trajković.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.