Teroristički napad na jugu Srbije

Izvor: TvojPortal.com, 17.Maj.2012, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teroristički napad na jugu Srbije

Izvor:pressonline  U etnički čistom albanskom selu Dobrosin, opština Bujanovac, noćas oko 03.00 sata nepoznati napadač ili više njih, rafalnom paljbom su izrešetali objekat policijskog punkta, izjavio je Tanjugu portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković.
"Napad na policiju, odnosno policijski punkt, u tri sata noću, jeste teroristički akt", rekao je Stamenković, koji je napomenuo da u ovom trenutku ne >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << može da saopšti bilo kakve druge podatke o napadu.


Selo Dobrosin, u kome je i kontrolni punkt prema Kosovu, nalazi se oko 16 kilometara jugozapadno od Bujanovca. Selo je poznato po tome što je tu početkom januara 2000. godine, stvorena takozvana Oslobodilačka vojska Preševa, Medbeđe i Bujanovca.

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.