Tamara Grujić: Privedeni smo greškom, nastavljamo snimanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2021, 17:45

Tamara Grujić: Privedeni smo greškom, nastavljamo snimanje

Novinarka Tamara Grujić, koja na Kosovu i Metohiji snima epizode za emisiju "S Tamarom u akciji", rekla je danas Tanjugu da je nju i njenu ekipu greškom privela Kosovska policija i istakla da je sada sve u redu i da mogu da nastave sa snimanjem emisije.

"Imali smo manju neprijatnost, ali je važno da je sada sve u redu i da možemo da nastavimo da snimamo naše emisije", rekla je Grujićeva .

Ona je zahvalila svima na podršci i brizi koju su pokazali, kao i Kancelariji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju.

Kancelarija za KiM prethodno je objavila da su pripadnici Kosovske policije priveli danas u Vučitrnu novinarku Tamaru Grujić, koja u južnoj srpskoj pokrajini realizuje epizode za emisiju "S Tamarom u akciji", a ona je posle nekoliko sati puštena na slobodu.

Direktor Kancelarije Petar Petković kazao je da je Grujićevu i članove njenog tima policija nekoliko sati držala u stanici, iako nisu počinili nikakvo krivično delo, već su snimali nekoliko javnih lokacija za potrebe emisije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kosovska policija privela novinarku emisije "S Tamarom u akciji"

Izvor: Radio 021, 18.Apr.2021

Pripadnici Kosovske policije priveli su danas u Vučitrnu novinarku Tamaru Grujić, koja u južnoj srpskoj pokrajini snima epizode za emisiju "S Tamarom u akciji", a ona je posle nekoliko sati puštena na slobodu, saopšteno je iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju...Direktor Kancelarije Petar Petković...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.